Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2010 14:50 - Яне Янев, клоуна, който са сложили да играе опозиция на управляващите?!
Автор: bezmitove Категория: Други   
Прочетен: 1723 Коментари: 1 Гласове:
1




" От 30 до 60 лева в брой са получили участниците във вчерашния митинг, организиран от лидера на РЗС Яне Янев, научи „Монитор". Изгладнели роми, докарани с автобуси от цялата страна, се появиха вчера сутринта на площада пред НДК.

Още в началото на седмицата представители от партията на Янев посетили ромската махала в Карнобат. Там направили примамливата оферта, която включвала извозване до столицата и плащане на ръка.

Вчера в 4 часа сутринта автобус с табела „Случаен превоз" е потеглил от Карнобат към София. Предимно мургавите пътници били уведомени, че ще получат парите си още преди да стигнат София. След края на митинга щели да бъда докарани отново в махалата. Автобуси пристигнаха и от други градове на страната.

Още щом стъпиха на плочките пред НДК повечето от платените протестиращи побързаха да изядат раздадените им от организаторите сандвичи, преди да тръгнат на шествието. Някои от ромите откровено признаха пред журналистите, че са получили пари, за да дойдат да правят панаир. Рехавото шествие, което седмици преди това се рекламираше като най-големия протест на десетилетието, започна от НДК, мина през Министерския съвет и завърши пред сградата на Народното събрание. То се водеше от лидера на РЗС и депутатите му. Духова музика подгряваше участниците с маршове и

възрожденски песни, изпълнени в сватбарски ритъм

"Невероятно, но 80% от недоволстващите са роми", не криеха учудването си случайните минувачи. На два пъти лидерите на РЗС държаха речи - веднъж на импровизирана трибуна върху партийна кола пред Министерския съвет и втори път на предварително приготвената сцена пред храм паметника „Св. Александър Невски"
"


Кой му дава пари на Яне Янев да се прави на шут, че е опозиция?! Не са ли същите които дават на Георги Първанов, Иван Костов, Волен Сидеров, Бойко Борисов да лапат големия бахур?! 


Тагове:   опозиция,


Гласувай:
1



1. анонимен - аз си мисля че всичко е фалшименто
19.12.2010 12:04
яне е наистина клоун и то добре заплатен.хубавата новина е че е лош клоун и хората не го захаресаха така че този пиниз няма да улови дикиш както турците казват.всичките пърдят в едно гърне и не трябва да им се вярва когато си играят на опозиция.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bezmitove
Категория: Други
Прочетен: 247327
Постинги: 79
Коментари: 268
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930