Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2011 13:18 - Алергиите може да са причинени от микроорганизми
Автор: bezmitove Категория: Други   
Прочетен: 1056 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 04.01.2011 22:28



Още първото изречение, основата какво точно са алергиите според мен е грешно: "Алергията представлява прекалена защитна реакция на имунната система към нещо, което не застрашава пряко тялото." 
 Кой и как определя, че защитната реакция на всеки отделен човешки организъм е прекалена, към едно или друго външно въздействие, така както е при всички останали?! И от тук започват измамите...лекарства...милиарди долари...не излекуване! 
 Колко изследвания са правени как се развиват алергиите при хора живеещи природосъобразно, при чист въздух, чиста храна, без консерванти, без оцветители, без химии... сравнени с хора живещи в замърсена среда, хранещи се с храни с консерванти, оцветите, стари дълбоко замразени меса...?!
Резултатите много вероятно да са шокиращи! И за това никой не прави такива изследвания и не ги публикува публично!
Според д-р Роял Райф рака се причинява от микроорганизми(вируси), и лесно се лекува като се унищожават те. Кой е д-р Роял Райф може да научите от тук:  http://rife.hit.bg
  Така според мен и алергиите може да се причиняват от микроорганизми. Податливи към тях са тези хора живеещи в лоша среда, замърсен въздух, лоша храни с много химии в нея, много химии в сапуни, шампоани, дезодоранти...така имунната им система не може да се справи с микроорганизмите, дори и с тези, за които преди това не  е било проблем. И следствието от всичко това да са алергиите. Тези микроорганизми може да се приемат от човек по въздуха, но може и да влизат в организма през кожата, през която както се отделят течности и навлизат през нея химични вещества, така може и да влизат и микроорганизмите.
Вероятно всичко това се знае от някои, но упорито се прикрива...



Гласувай:
0



1. renda - има и други чудеса
05.01.2011 20:21
Радвам се,че вече много известни учени,лекари от цял свят след дългогодишни изледвания откриват невероятни продукти,методи за лекуване на всякакви заболявания,за които обаче в България нашите ,,медици" казват,че не са лечими.Но колкото и да не искат да приемат подобни мнения,в България вече съществува такъв ЧУДО-ПРОДУКТ- ТРАНСФЕР ФАКТОР!Щастлива съм,че съдбата ме събра с тези хора,които го предлагат вече и в нашата страна,и от една година насам все повече хора научават и използват и имат страхотни резултати!Както всичко останало ние все сме на опашката,но поне да помислим за нашите деца,за техните деца!По-добре късно,отколкото никога!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bezmitove
Категория: Други
Прочетен: 246664
Постинги: 79
Коментари: 268
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031