Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2011 13:43 - НЕ на акцията на бтв "Да изчистим България за един ден"!
Автор: bezmitove Категория: Други   
Прочетен: 2760 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 29.03.2011 13:57



То бива бива лицемерие и дебелокожие ама тези от БТВ се оляха тотално с тази нова тяхна акция "Да изчистим България за един ден"!!!
 Заливат ни от ефира с отвратителна помия(особено новинарите) дезинформация,  насилие и манипулации! Цапат българския ефир по най-безобразен начин с тонове информационни боклуци! И същите тези ще правят акция "Да изчистим България за един ден"?!!! ЩО ЗА ИЗВРАТЕНА ПЕРВЕРЗНОСТ Е ТОВА?!!!
То бива НАГЛОСТ ама това тяхното вече не се трае!!!
  Ще  правят акция за чистота, за почистване, точно тези Ани Салич, Ани Цолова и Венелин Петков?!!! А най-вероятно те не чистят в тях нито пред блоковете си, нито в къщите си и апартаментите си?!!! Представяте ли си тези тримата ако вероятно имат домашни помощници/чки( по точно казано прислуга), които да им чистят спалните, да им изхвърлят боклука, да им чистят и тоалетните, те нищо да не пипат, и точно тези да правят кампания "Да изчистим България за един ден"?
 А в кампанията им приканват и хора, които дори и висшисти нямат работа в България, и заради това са принудени да прислугват на Запад, да мият чинии, да метат улици, да чистят тоалетни, само и само да оцелеят!
И точно тези, едни от големите виновници за това състояние на българите като Ани Салич, Ани Цолова и Венелин Петков и подобни, които са близки слуги на управляващите, които лъжат и манипулират хората,  за да могат бизнесмените и политиците да трупат още повече богатства и да живеят в охолство на гърба на българите, точно ТЕ да правят такава Акция?!!!
 Ето точно тези  Ани Салич, Ани Цолова и Венелин Петков са НАГЛИТЕ!!!
 Те заедно с останалите "журналисти" като тях, политиците и по-голямата част от бизнесмените са ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ В БЪЛГАРИЯ!!!
Кога българите ще разберат това?!!!
Кога българите ще изметат тези БОКЛУЦИ ?!!!



Гласувай:
1



1. anivals - На мен ми стана ясно, че колкото и да ...
29.03.2011 14:07
На мен ми стана ясно, че колкото и да искаме България да е чиста, нищо няма да се промени, доакто няма сериозни глоби. Миналата година участвах в подобна акция за почистване на автогарата в родния ми град, но само след месец всичко си беше по старому :(
цитирай
2. armorica - Мале, мале!
29.03.2011 14:11
"Мале, мале"-то е и за постинга, и за онова, което го е породило. Прав сте, колега, точно на такива, които не пипат със собствената си ръчичка да почистят в дома си, не им прилича да призовават за чистене. Колкото до информационния боклук, лично аз тази телевизия не я гледам, не гледам и почти нищо от останалите български телевизии - за да си пазя мозъка чист, дзоколкото е възможно.
А виж, самата идея за почистване не е лоша. В нашия вход например ще се организираме да си почистим мазетата, общината обещава да сложи контейнери да откарат събрания боклук, а ние пък, вече на разчистени мазета, ще викнем фирма да напръска против хлебарките.
Това ще го вършим със същите тези ръце, с които си изкарваме хляба и с които чистим собствените си домове.
цитирай
3. bezmitove - Постинга е породен от Гняв. Стига с ...
29.03.2011 17:13
Постинга е породен от Гняв. Стига с измислени кампании, ръководени и подети от боклуци! Друга подобна простотия е кампанията, да се загаси осветлението за 1 час, и готово! Що за глупости?!
И не съм съгласен, че решението е да не се гледа телевизия. То така според тази логика не трябва и да ядете, щото храната в БГ е отвратителни и не отговаря на никакви изисквания?! Да не пиете, защото водата нали...?! Остава и да спрете да дишате?!
Не била лоша идеята?!
Толкова ли не разбирате, че така се борите срещу следствието, а не срещу причините?!!!
А още по ненормалното тук е всъщност, че тези които са виновни много за положението на България днес, и в частност замърсяването, те да подемат подобни кампании?!!! Абсурдистан!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bezmitove
Категория: Други
Прочетен: 247592
Постинги: 79
Коментари: 268
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930