Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2011 22:05 - Как филмовата индустрия и телевизиите възпитават убийци!
Автор: bezmitove Категория: Други   
Прочетен: 1019 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.04.2011 12:52



  В много от филмите(особено холивудските), в повечето от тях, главните герои колкото и да са различни, от каквито и етноси да са, от каквито и да е прослойки на обществото да са, все са център на внимание, всичко им се получава бързо, и все са победители накрая, така наречения "Хепи Енд". А зрителя, който се опитва да се индифицира с героя се комплексира, и се натрупва агресия, когато в живота не се получава така както е във филма. Така този така наречен "Хепи Енд" не прави хората да са по щастливи, а напротив, той ги комплексира, и ги възпитава да бъдат убийци!!! Това е и една от причините в Западните държави често да се случва някой ученик да "изтрещи", образно казано, да влезе в училището си и да избие свои съученици. Но това е само една малка част, нещо като върха на айсберга, от вредното влияние на филмовата индустрия и телевизиите. И това въздействие едва ли е случайно...а не изследвано дълго време и целенасочено така провеждано...
Друг начин когато филмите възпитават убийци е многобройното и разнообразно насилие във филмите. Толкова много насилие има особено в последно време, а на обществото не му прави впечатление?! Събота и неделя направо е отвратително човек като разцъка каналите-филм за убийци, филм за ченгета, филм за следователи, които разследват убийци, адвокати защитаващи ганстери, филм за лекари работещи над убити трупове??!!!
Къде са жените, къде са майките?!!! Говоря не за тези обикновенните, а за тези, които са във властта, в ръководството на обществени организации, в медиите?!
Както при управляващите мъже, в обществените организации, медиите така и при управляващите жени, в обществените организации, медии са сложени боклуци като онази Калинка, която работеше в тв СКАТ, а после ги предаде и стана депутатка. Видно е, че слагат такива боклуци като нея, които имитират някаква дейност, а на практика нищо не правят!!! Същите боклуци като нея са и Ани Салич, Цолова, Цецка Цачева и още...и още...огромната част не само от мъжете, но и жените в тези сфери са алчни, посредствени марионетки?!! И така е ясно, че вместо да работят за обществото, за хората, те работят за интересите на олигарските!!!


Тагове:   холивуд,   олигарси,   филми,   водещи,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bezmitove
Категория: Други
Прочетен: 247228
Постинги: 79
Коментари: 268
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930