Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2012 00:07 - Как използваха Васил Иванов в случая с Начкови от Мировяне като носна кърпичка!
Автор: bezmitove Категория: Други   
Прочетен: 1360 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 13.02.2012 00:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Толкова ли не се усети, че това е фарс, та направи този репортаж, разобличаващ сем. Начкови от Мировяне? С толкова много свидетели доказващи вината на семейството?
Още преди случая със задържането е било ясно на службите кои са Начкови и с какво се занимават. Но по ясно им е било и е по важно в случая, как ще реагират на подобно задържане.
И следва все едно хората са зомбирани и не си задават въпросите:
Как така точно на тях медиите им обърнаха толкова голямо внимание.
Нима няма много други подобни случаи?
 Че и пресконференция направиха?
И как така като в хор всички медии запяха за този случай?
И точно тук вместо Боко Тиквата да подкрепи цветанов и подупечните му полицаи, той ги нахока? Това ли е присъщо за него?
Питам се има ли все още мислещи хора в тази държава или всички са като някакви зомбита лесно манипулируеми?! Та всички вярват на този фарс!
И извенъж след като всички пишат и коментират БИГ ПРИМЕРА за полицейско насилие, то той се сгромоляса?! И то със съдействието не на кой да е, някой депутат, полиция или прокуратура а точно с действията на един от най-добрите разследващи журналисти, човек на който всички вярват.
Е сега след тези разкрития, кой ще вземе на сериозно други подобни случаи, но където хората не са като Начкови, а са честни, след като вече службите с малко съмнение и догадки и манипулации могат да обърнат мнението на хората на 180 градуса?
Тук разиграха типичната манипулация ченгетата в стил "Лъжливото овчарче"...
А овцете си блеят ли блеят...е как тогава няма да има стригане и доене...


Тагове:   фарс,   Начкови,   Васил Иванов,


Гласувай:
3



1. анонимен - Много голям процент от българското ...
13.02.2012 06:48
Много голям процент от българското общество по манталитет и меслене, са същите като семейство Начкови. Какъвто народа, такива и управниците ни. Тримата псевдо политици, г-н Станишев, г-н Костов и г-н Местан, които адвокатстваха на сем. Начкови цяла седмица са олицетворение на народа ни. Без да си направят труда да проверят случая, си направиха труда да оплюят управляващата партия и всички полицаи от най-големият началник до последния постови. Това им държане показва само едно, а то е че тези хора не са политици които да правят живота на хората по добър, а са пладнешки обирджий домогващи се до властта с всички средства та дори и да трябва да защитават такива цирей на обществото като сем. Начкови. В интервюто на Васил Иванов имаше един интервюйран, които е доста добре запознат със схемата за контрабанда на цигари и каза нещо много важно, а именно „МЕН НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ ПЕТЪР НАЧКОВ, А ОТ НАЧАЛНИЦИТЕ НА НЕГОВИЯТ АДВОКАТ“. Дали тези трима псевдо политици пък не адвокатсваха на тези „НАЧАЛНИЦИ“ които пълнят партийните им каси по време на тяхното управление. Докато даваха цяла седмица тази дандания по всички медий зададохте ли си един въпрос, а именно колко от вас ако имате нужда или проблем и отидете и почукате на вратата на някоя медия ще ви обърнат внимание и вашата история ще бъде показана по телевизията. Отговорът е че в момента в които съобщите за проблема си, историята ви ще бъде хвърлена в кофата за боклук. Но в случая със сем. Начкови много угодно историята им се показваше във всички централни новини. Нали знаете крушката си има опашка. Що се отнася до министър Цветанов той пък от своя страна не се опита по никакъв начин да защити полицаите а само повтаряше че ще разследва и ще проверява, та на края се наложи полицаите сами да се защитават в предаването на В. Иванов и да се кълнат в децата си че на са били цирейте Начкови. Ако забелязахте те се заклеха, а сем. Начкови не посмяха. И на края, господин министър Цветанов, вместо да бръщолевите простотия след простотия
цитирай
2. bezmitove - Анонимен 1 пишеш големи лъжи!
13.02.2012 12:40

Лъжа е, че голям процент от българското общоство са като сем. Начкови!
Начкови не са олицетворение на българския народ!
Колко българи могат години наред необезпокоявани да се занимават с контрабанда?
Сем. Начкови са имали протекция от полицаи, а вероятно и от управляващи за да вършат това. Полицаи подупечни сега на Цветанов, а преди на главния секретар Боко тиквата!
Анонимен 1, тук ти се опитваш да изместваш посоката на темата?
В този цирк, фарс не ти ли е ясно, че участват основно полицаите, Цветанов и Боко Тиквата?
Е как така много ги е било страх свидетелите пък се включиха толкова много?
Васил Иванов ги пита дали той им е платил. А защо не ги пита дали някой друг не им е платил или ги е накарал да говорят, след което да се закълнат?
Нима не ти е ясно, че този фарс е скалъпен за да се обръща все по малко внимание на полицейския произвол? Нима не ти е ясно, че след този цирк ченгетата и мутри като Боко Тиквата(марионетките на червените олигарси) ще имат по-голям картбланш да мачкат и тъпчат българския народ?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bezmitove
Категория: Други
Прочетен: 247238
Постинги: 79
Коментари: 268
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930