Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2018 12:35 - Ако държавата ни го начуква, тя сигурно прави това, за да увеличи раждемостта
Автор: kraskal Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6663 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Притеснен съм от заявеното намерение на държавата да се захване с увеличение на раждаемостта.    На пръв поглед е похвален  този напън за масово чадородие, ама аз съзирам скрита заплаха.
  То, при тази ниска раждаемост държавата не спира да ни оножда, а сега с тези напъни за повече бебета не ми се мисли какво ще става.
  Държавата поздравява своите граждани с песента  на Азис „Как боли“ . 
  Между другото Азис нали стана баща? Докато виеше като вълк песните си, роди…една жена роди от него, а не той от нея.
  Помнете ми думата. Ще върнат ергенския данък.
  Няма да се усетите и госпожа Менда ще ви го начука с данък „бебе“. На семействата с бебета един данък, а на онези без бебета друг данък. У нас се раждат повече данъци и по-малко  бебета.
  Знам, че думата „начукване“ звучи невъзпитано, но нали точно това направи държавата на жителите на град Черноморец, като от една държавна институции в разгара на сезона обявиха ,че в залива Вромос имало радиация и прогониха туристите.
  Тази сутрин излезе един държавен експерт и каза, че този плаж бил много чист. Малко се получи след дъжд качулка.
  А медиите до днес радостно възвестяваха, че имало радиация, а от сега два пъти по-радостно ще пишат, че няма радиация. 
  Смятам, че единственият начин да се сложи край на тази паника в Черноморец, е да бъде поканен премиерът да изиграе един мач по плажен тенис или по плажен футбол някъде из залива Вромос, за да се разсеят страховете на хората.
  За протокола. Аз също съм ходил на плаж точно на това място и не ми е ставало нищо. Смятам, че по Южното Черноморие има плажни ивици, където условията са много по-вредни за здравето, защото като ви поискат 6 лв. за паркинг, 15 лв. за шезлонг и 10 лв. за чадър и ето на…получавате паническа атака или безсъние. А във Вромос няма такива неща. Само море, пясък, гларуси и вие. 
  Е, докато се печете на слънце, някой чиновник с гайгеров брояч в ръка може да ви измери радиационния фон в ушите, но това е бял кахър и подробност от пейзажа.
  Снощи си говорихме със сина ми за Париж и аз му казвам „Ами, трябва да отидем там“ и той ми отвръща „Тате, ти постоянно казваш, че трябва да отидем някъде, а все в къщи стоим“
  Хм…ще го закарам във Вромос. Нали държавните чиновници превърнаха този плаж в световна забележителност с безумните си изявления и проучвания. За какво ни е да ходим до града на светлината, като си имаме плаж, в който всички би трябвало да светят според анализите. А всъщност на светло излезе глупостта чиновническа. нищо друго.
  Колко тъп и безотговорен от едно до десет трябва да си, за да изпраскаш такава радиационна информация в разгара на сезона и да саботираш усилията на местните хора да спечелят пари за себе си и за държавата.
  До ден два очаквам да обвинят Иван Костов за случая в Черноморец. Много се забавиха.

Но има и хубави новини. Ето на. китайците искат да инвестират милиарди долари в региона и ще го правят през някакъв център. А този център ще бъде ръководен от една българка. Ама тази ЕДНА БЪЛГАРКА няма да е баба Илийца, а госпожа Лиляна. Браво. Една българка ще разпределя едни милиарди



Гласувай:
3



1. radostinalassa - Ако Бб ще играе тенис и ще ..
10.07.2018 20:55
Приканва младите да раждат, няма да се получи.
Освен това не е необходимо всички млади да раждат. Някои и без това започват да раждат подсъдно още на 12 - 13. Това касае само коренните българи. Другите са на издръжка доста години. И накрая пенсиите еднакви - по 250 лв. Това се вика аритметика.
цитирай
2. valsodar - Спокойно, изявлението е във връзка ...
11.07.2018 11:47
Спокойно, изявлението е във връзка с това, че ни връщат 60'000 бременни чаршафосани мигрески обратно, за да ни подобрят раждаемостта, раждайки тук!
цитирай
3. radostinalassa - ББ отрече, той няма да ги приеме
11.07.2018 14:17
Той не е лъжец, а мафиот.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kraskal
Категория: Лични дневници
Прочетен: 94834
Постинги: 83
Коментари: 42
Гласове: 31
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031