Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2013 12:31 - Цирка с "Покушението" на ахмед доган-по различна гледна точка
Автор: bezmitove Категория: Политика   
Прочетен: 2018 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 21.01.2013 12:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Какво всъщност се случи?
Да започнем от там, кой е Октай Енимехмедов.
Това, което се знае е, че е боксьор, замесен в побоища, разпространение на наркотици, кражби. Имал няколко дела. Идеален за цирка който спретнаха...но забележете, не смятам, че това е само дело на ДПС. Все пак ДПС е партия на службите, и е контролирана от тях. Според мен в този цирк участват много хора и организации. Службите, ДПС(някои от тях), НСО, охранителната фирма на конференцията...
А Октай са го принудили да участва. Има дела, по които могат да го вкарат в затвора. Казали са му, че или ще го осъдят за много години, и няма да излезе жив от затвора, или да участва в този Цирк-Фарс. А накрая може и да му дадат и пари.
Вие какво бихте направили при такова "Предложение"?!
А, че са замесени много хора, служби и организации е повече от видно.
Първо никакъв контрол(пропусквателен режим) на толкова голяма и важна конференция?! После при самия "атентат", служителите от НСО се държат като пълни кретени и малоумници, и все едно нямат никакъв опит като охранители.
Айде бе, някой ще повярва ли на това?!

За да разберете най-лесно кои са поръчителите на подобно деяние, просто трябва да видите какви са последиците.
 Обикновено като правят "Цирк" от такъв мащаб целят няколко резултата. И за това, да се направи и измисли точно как да се случи с кои, в сценария и режисурата участват хора(отрепки) от различни области- политолози, социолози, пиари, ченгета и т.н.
Избора на човек, освен че са му направили "Предложение" на което той не може да откаже, то при този фарс то той е трябвало и да физически здрав, за да издържи на боя.
Забелязахте ли тази "Малка" подробност от предварително написания сценарий, как първо при Октай бяха трима охранители, а после го оставиха само с един, за да може тълпата да му се нахвърли и да го бие, но и този един охранител му пазеше главата, да не вземат пък и да го убият. И на излизане го изведоха без белезници. Да може да се предпази, ако някой извън сценария го нападне по някоя смъртоносна точка на тялото.
Друго мноооого важно, един от главните действащи циркаджии, в този фарс Лютфи Местан извика силно къде са полицаите.
 Е тук не се ли питате защо толкова умен и начетен мъж, се държи като малоумен идиот, след като много добре знае, че на конференцията няма полицаи?!
Една от целите на този фарс, от последствията, е да има много по-голям контрол от службите, от Полицията на подобни прояви защото старите кадри може да са контролирани от бг ченгетата, ама на всички е ясно, че сред младите турци голямо влияние имат турските служби! И не се знае до къде може да се стигне...



Гласувай:
1



1. zaw12929 - Напълно споделям, че Октай са го ...
11.02.2013 08:29
Напълно споделям, че Октай са го принудили да участва, но пистолетът му случайно ли засече или такъв е номера?!
На всеки могат да спретнат досие или покушение Факт!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bezmitove
Категория: Други
Прочетен: 247988
Постинги: 79
Коментари: 268
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930