Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2018 15:59 - Мислите си, че жените са изкусни манипулаторки? Само вижте как го правят мъжете!
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление   
Прочетен: 1307 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image ТЯ И ТОЙ Мислите си, че жените са изкусни манипулаторки? Само вижте как го правят мъжете!  15.10.2018 10:00 1783 прочита
  •  FACEBOOK
  •  
  •  TWEETER
  •  
  •  GOOGLE+
  •  
  •  PINTEREST
  •  
  •  VIBER

Открай време се смята, че жената е главният манипулатор в една връзка. Тя е хитрата лисицата, която обикаля около любимия си и прави всичко възможно, за да получи подарък под формата на палто от норка. Тя е тази, която при всеки конфликт започва да рони крокодилски сълзи, карайки партньора си да изпива чувство за вина.

Представителките на нежния пол знаят стотици начини, за да повлияят на човека до себе си, започвайки от яденето и завършвайки с манипулирането чрез децата. И изглежда, че мъжът просто е обречен да изпълнява желанията на любимата си. Но това е така само на пръв поглед. Защото мъжете също са огромни манипулатори, които владеят десетки начини, с които да окажат влияние върху жената до себе си. Прилагайки умелото едни или други средства за манипулация, мъжете обръщат ситуацията по начин, който им е от полза.

Нека разберем заедно с какъв арсенал за въздействие разполагат представителите на силния пол.  

Комплименти

Ласкателството е един от основните начини за манипулиране, които мъжете владеят до съвършенство. Най-лесният начин за въздействие върху една жена си остават комплиментите. И на мъжете изобщо не им пука дали тя наистина е красива, дали действително има разкошна дълга коса и зелени очи, които могат да подлудят всеки. Важното е тя да повярва на думите на ухажора си и да се разтопи от удоволствие. 

Когато един мъж прави комплименти на някоя дама, той я дарява с разкошен букет от приятни емоции. Приемайки подобен подарък, тя не може да му откаже нищо. Това е класически вариант за манипулиране.  

Пари

Мъжът изкарва парите, което означава, че той разполага със средствата и може прекрасно да управлява половинката си. За състоятелния мъж това е основното средство за манипулация, а и други не са му нужни. Ненапразно са казали: "Който плаща, той поръчва музиката". В случая фразата може да се перифразира по следния начин: "Докато имам пари, тя ще е напълно зависима от мен".  

Подобно мнение е много популярно в съвременното общество, да не говорим, че се споделя от голяма част от жените. Редовно четем за нещастните жени на олигарсите, които живеят в "златна клетка" и постоянно търпят унижението, на което ги подлагат мъжете им.

Но за да упражнят подобен начин на въздействие, изобщо не е необходимо да са олигарси. Достатъчно е жената да е зависима от тях в материален план. В този случай тя може да бъде успешно управлявана и да получава пари и подаръци срещу секс и уют в семейното гнездо. Мъжът й дори може да изчезне за няколко дни по свои лични дела, а тя винаги ще го моли да се прибере със скъп подарък.  

Понякога, в случай че миролюбивият договор пари срещу изпълнение на желание престане да действа, някои мъже започват да шантажират половинките си, заплашвайки да прекратят връзката, ако тя продължи да игнорира желанията им. 

Съжаление

До манипулация чрез съжаление прибягват онези мъже, които нямат пари, с които да въздействат на жените до себе си. Представителките на нежния пол са състрадателни по природа и мъжете умело се възползват от този недостатък в името на коварните си цели. Манипулаторът може да разкаже на жертвата си как бизнесът му е фалирал по вина на партньорите му или как е напуснал семейството си, оставяйки всички пари на жена си и децата. Целта е една - да предизвика съжаление у момичето, то да му предложи крехкото си рамо, пари или други блага, от които той толкова много се нуждае. 

Между другото, мъжете прибягват до съжаление и в най-баналните ситуации, например когато не искат да помагат в домакинството. Оплаквайки се, те могат да измолят всичко - от масаж до вечер в компанията на приятели.  

Заплашване

Психолозите са на мнение, че до този вид манипулация обикновено прибягват комплексираните и слаби мъже, които не са успели да се реализират в живота и изкарват злобата си върху слабите и беззащитни жени. Ако в началото на връзката те са мили и предупредителни, то когато започнат да живеят заедно с любимата си, се превръщат в истински мъчители и тирани. Те се стараят да контролират всяка стъпка на половинката си, изискват от нея пълен отчет, а в случай на неподчинение са готови да използват физическа сила.

Ако след първите признаци на агресия жената не напусне подобен мъж, съвсем скоро той ще прекърши волята й и ще я превърне в напълно контролирана кукла. Такава жена никога няма да се оплаче в полицията и няма да потърси помощ от близките си, за да се отърве от тормоза. Тя ще изпълни абсолютно всичко, което мъжът изисква от нея. 

Секс

На пръв поглед изглежда, че манипулацията с помощта на секса е запазена женска марка. Истината обаче е, че мъжете много често използват половия акт като средство за влияние. Не всички жени могат да се манипулират с помощта на секса. Получава се само при онези, които се влюбват до уши в партньора си.

Чрез секс манипулират онези мъже, които са уверени в своята неотразимост, притежават голямо мъжко достойнство и са машини в леглото. Когато разберат, че с тях жените изпитват огромно удоволствие, започват да се възползват от това. Партньорката им ще получи истински секс маратон, но когато нещо съгреши, ще бъде лишена от върховното удоволствие. 

И ако мъжът, останал на сухо, винаги може да си намери партньор за секс, при жените нещата стоят по малко друг начин. Те ще страдат от липсата на секс и от ден на ден ще стават все по-податливи и сговорчиви. 

Истерия 

Това е разпространено средство за манипулиране, към което прибягват слабите и неуверени в себе си мъже. При всяка една ситуация, която не ги устройва, те започват да крещят, поставяйки жената на мястото й. Например, ако тя си е купила скъпа рокля, без да съгласува разходите с него, с крясъци и обвинения той й показва, че така не трябва да се прави и следващия път тя ще помисли три пъти, преди да реши да си купи нещо. 

Истеричните крясъци при такива мъже ще се превърнат в ежедневие. Това е техния начин да въздействат на партньорката си, средството им за манипулиране, с което ще направят жената до себе си лесно управляема.  

Разбира се, не всяка дама би търпяла подобно отношение. Но това средство за въздействие много наподобява заплахите. Въпреки че истеричният мъж няма да вдигне ръка на жена си, той оказва въздействие върху нея с помощта на крясъци, ругатни и обиди. 

Тотална грижа

Всяка жена мечтае за грижовен мъж, който ще се натовари с решаването на всички проблеми и ще й осигури закрила. Някои мъже се нагърбват с това до такава степен, че го превръщат в средство за манипулация. Такива господа не пускат половинката си сама дори до магазина. Те сами избират дрехите й, записват я на подходящия фитнес или й избират хоби, с което да запълва свободното си време. Те са тези, които решават какво ще яде, пие и носи жената до тях. Подобна извратена грижа превръща жената в истинска робиня, която не е в състояние да направи и една крачка без помощта на свръхгрижовния си партньор. 

Обикновено подобни методи за манипулация използват неуверените в себе си мъже, които са се сблъсквали с предателство и се боят да не загубят любимата си. 

Обещания

Понякога, за да контролират една жена и да я накарат да танцува по свирката им, силният пол използва банални обещания. Обикновено до тях прибягват мъже, които мечтаят да получат от жената материално богатство или секс. На подобна въдица обаче се хващат само дами, които са свикнали да гледат света през розовите си очила.

Достатъчно е само мъжът до тях да им разкаже за бизнеса си, благодарение на който и двамата съвсем скоро ще се заринат с пари, и тя е готова да даде всичките си финансови средства, за да може този момент да дойде по-скоро. На такива жени мъжът може да обещае, че ще се раздели с настоящата си половинка и ще им направи предложение за брак. Тази техника често се използва от женени мъже, които си търсят любовница. 

Истината е, че много скоро тези дами разбират, че всички обещания са били празни приказки. А след като осъзнаят колко банално са били лъгани, ще изчезне и възможността за 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 12250989
Постинги: 8853
Коментари: 148
Гласове: 2529
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031